Afhaalinstructies

Als u de goederen niet tijdig heeft afbesteld of deze niet komt ophalen ( ongeacht de reden)  terwijl deze wel voor u gereserveerd staan zijn wij genoodzaakt u de factuur de sturen van de gereserveerde goederen.

Wij rekenen dan 100% annuleringskosten.

Het vervoer van de huurgoederen mag alleen geschieden met gesloten, droge en reukvrije voertuigen.

Apparatuur moet altijd staande vervoerd worden. Zorg voor de juiste materialen om de producten vaste zetten en te beschermen.

Op en afhaal tijden staan op de offerte / bevestiging vermeld

De betaling is contant of per pin als u de goederen komt afhalen. Vergeet ook een kopie van uw legitimatie niet ( zonder bsn nummer).
Zonder een kopie kunnen wij geen goederen meegeven.

Als u pint vragen wij u om uw rekeningnummer met IBAN zodat wij de borg terug kunnen storten na het controleren van de goederen. Het zou voor ons erg fijn zijn als u deze vooraf al heeft opgezocht en gecontroleerd heeft of deze klopt, zodat u deze direct kunt noteren bij het ophalen van de goederen.

 

Op en terug breng  tijden staan op de verhuurbon vermeld

Brengt u de goederen later terug dan op uw bon staat , dan zitten hier extra kosten aan verbonden.

Bezorginstructies

De betaling is contant bij levering tenzij anders is overeen gekomen.

Als u een borg heeft betaald dan ontvangt u deze contant retour bij het ophalen van de goederen, in een aantal gevallen (zoals bij huur van springkussen, apparatuur, grote partijen of levering in een zaal) vragen wij u om uw rekeningnummer met IBAN zodat wij de borg terug kunnen storten na het controleren van de goederen.

Het zou voor ons erg fijn zijn als u deze vooraf al heeft opgezocht en gecontroleerd heeft of deze klopt, zodat u deze direct kunt noteren bij het ophalen van de goederen.

Het bezorgen en retour halen van de verhuurde goederen wordt gepland tussen 08.00 en 17.00 uur. ( tenzij anders is overeen gekomen)

U kunt een dag van te voren tussen 15:00 en 17:00 contact met ons opnemen om te informeren hoe laat de chauffeur bij u is.

Voor levering of het ophalen op maandag kunt tot zondag voor 8:00 in de ochtend mailen naar planning@boboverhuur.nl, dan krijgt u tussen 9 en 10:00 het tijdsvak gemaild, anders kunt u op maandag vanaf 8:00 telefonisch informeren hoe laat we er zijn.

De planning is dan gemaakt, de wagens zijn dan geladen er kan dan niets meer geschoven worden.

( U kunt dus niet zelf aangeven hoe laat wij kunnen komen)

Indien u niet aanwezig bent bij het bezorgen / ophalen van de goederen dient u contact met ons op te nemen voor een andere bezorg ( indien mogelijk) / ophaal afspraak.

Wij zijn wel genoodzaakt om hier extra transportkosten voor te berekenen.

De emballage blijft bij de gehuurde goederen.

De goederen dienen op de ophaaldag vanaf 8.00 uur gesorteerd, gereinigd, geordend en gestapeld op de rolcontainers gereed staan op de begane grond.( Als wij de materialen op en afbouwen geld dat niet voor deze artikelen)